Thursday, 9 April 2015

Pabila Cik Senah Berbicara

Assalamualaikum...



Ya Allah Ya Allah da lama da cik senah tak buka belog cik senah ni. Al maklum la cik senah agak busy dengan besnes cik senah. Sejak da jadi besneswumen ni makin busy kate ko, Ramai nye lahai yang datang membeli.

(Bukan beli sangat pon berutang je koje nyeee. nyampah. cantik nak tapi malas nak bayoo)



Haaaaaa hengkorang hengkorang ni yang follow cik senah nak tau cik senah jual hape.

Cik Senah jual jamu kecantikan wajah dan badan. Heyyyyyy bukan jual badan k, tampo satgi



haaaaaa hengko pompuan2 diluar sana tak mau cantik ke?? Kang boyfriend kne rampas hengko gak nak meroyan melolong tanda kesedihan melampaui garisan cipan melintas. masa tu malas cik senah nak layan kerenah hengkorang.

Haaaaaa nak tengok ke produk cik senah?? Eh eh eh tak yah nak eksaited sangat muka tu. Da macam tenuk bersalin da. Relax k relax..


haaaaaaaa ni haaaaaaaaaaaaaaa




Ni haaaa produk cik senah. Nama je da melambangkan cantik giler. Hah apa? Nampak tak menarik botol?? Eh hengko ni, cik senah tak nak buat botol menarik tapi nak muka hengko yang menarik. Haaaaa kan kan kan.



Produk cik senah sesueyyy untuk melembutkan kulit, mencerahkan wajah, dan menghilangkan parut jerawat yang manja2 gitu (alahai cliche nye la)

Pakai ni baru laki hengkorang semua suka nak manje2 nak gesel2 (da kawen je tau, yang belom sabo tunggu k)


Kecerahan hengkorang akan bermula di tapak tangan. Huuuuu (tak paham ketiak korang hitam. Cik senah tak tau k)


Haaaaaa berkesan ke tak?? Ngade2 hengkorang ni. Pang satgi naya je. Pakai dulu k. Pastu letak kat inseta korang tu. Letak gak haishtag #CikSenahAwrrrrr. Baru cik senah tau korang beli ke tak. Ni takde, tanya banyak usaha takde. Nyampah cik senah



Eh eh eh da ek. Da ade horang ketuk pintu. Nak beli produk cik senah yang hebat dan owhsem la ni....Okay hengkorang. Jangan lupa beli k. Yumkitt








P/S: Cik Senah rasa diri cik senah begitu owhsemmm. Awrrrrr


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Smart Leaders Ias said...

Thank u 4r ur Posting......Kindly visit @upsc coaching centre in chennai