Thursday, 23 April 2015

Hi Hengkorang

Assalammualaikum






Hai hai korang yang berada tah kat mana tu an. Hari ni macam mana?? Hengkorang best ke, ceria ke atau berduka el lara. Gempak kau nama.


Bagi pelajar diploma. Homboi homboi sakan hengkorang bercuti an. Huntung la kateko. Keheje ek hengkorang semua. Takpe la. Asalkan halal ye idak. Jangan bukan2 da la ek.



Kita seteret je la. Ni cik senah nak feromot belog sorang downline cik senah ni. Haaaa kau kelas gitu. Orang kata dia da banyak membeli kan. Kite feromot la sikit kan. korang kelik kat bawah ni







Da da tak yah ngutuk hyperlink cik senah buruk. Janji cik senah lawa kau.

Ni belog dia takde le macam cik senah dok jual2 barang tak tentu arah. Kalau nak puisi jiwang, cerita sedih, nukilan dasat eh engko singgah sini. Baca hape dia tulis. Menangis kadang2 cik senah (propa sangat, Cik senah iron lady, nanges sorry sikit)


Kalau hengkorang jiwa kacau, jiwa racau, jiwang karat, sakit jiwa(sakit jiwa stay sini je)

Singgah2 le ye. Da da dok feromot orang dapur cik senah tak berasap. Elok le cik senah bakar terus dapur bagi satu kg berasap. Daaaaa gais


P/S: cik senah tertanya2 mane incik pemilik belog ni. Aishhhhhh

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Aaron Rutherford said...

Hahahah, saya di sini Pak Cik Senah hehehe.