Monday, 17 December 2012

TELAH KEMBALI

assalammualaikum.


holioi..aloha anda2 semua..hahaha saya telah kembali setelah sekian lama tak kembali. baru dapat update sebab kumpulan berok baru balek ke rumah. jadi sepeyem baru je melabuh kan tirai (sebenar nye da lme) so duduk rumah je. bila tanya rata2 mengata kan akan bekerja sebagai buruh di tapak2 pembinaan.apa hal sedang kan aku tiada apa2 perancangan. this make me angry like bird.

Argh bia la..mula kan hidop baru dengan perenggan baru (ye la kang kalau  semua satu perenggan semak plak mata tgk). sedih mase last day kat sekolah..mase mula2 dulu protes tak nak masok asrama, sekali bila da dapat keluar tak nak pula. manusia2

ok ni ade sket gamba masa nak last2 paper..kemas lokerla apela..ahaha cek dis keluar...





















ok ok..aku tau loker aku kalau campak orang.. die boleh kena demam campak hahaha



ok la sampai disini saja nukilan ku

bye adios

p/s : hargai masa anda kerana ia tidak akan penah berpatah balek..tapi kite boleh patah tulang

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

8 comments:

Mel Lina said...

Choiii buruk giler loker kau sumpahh. Cer tengok loker aku. ++ lawa. :D

haziq said...

itu habes cantek la wei..hahaaha

Mel Lina said...

habes cantek otak kau. Aku tengok pun bole pgsn apetahh lg yang duduk dlm loker tu. -_-"

haziq said...

tu pon aku da kemas sket

klo tak..hahaha

Haziqah Hirza said...

Loker macam nokharom-ziqa :)

Miss Sue said...

form 5 eh ? hahah good luck SPM ! :D

haziq said...

thankz...hahahaha

haziq said...

ziqa- tu la hakikat loker aku