Saturday, 18 February 2012

Dorm

Assalammualaikum...


Aku sedang hidup di dalam ketakutan. Sambil menghitung hari untuk sepe'em dan juga menhitung kesalahan grammer BI aku ni supaya tidak di caci oleh tice aku.

OK actually (belagak pandai plak) bukan itu yang aku nak cerita kan. Korang penah duduk asrama? Apa perasaan korang ek?Macam mana korang tido pada waktu malam? Adakah dalam keadaan yang senyap dan sunyi ? (korang tak rasa banyak ke soalan yang aku tanya?...tgk tnye lgi)


Ok la mari kita tengok suasana di hari raya....eh2 bukan suasana tido kat dorm aku...


 






 
dan sehingga la ade org tukar lain mereka akan nyanyi semula seronok bukan...
ok la aku rasa setakat itu sahaja... so adiosta                                                                                                                                                                                                                                                            
p/s : sebab tu aku rela tido kat       bilik  prep






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 comments:

Marcella said...

ko nk ckp bdk dorm ko memekak mlm ke, ko nk citer kt dorm ko ada hantu yang nyanyi??


penceritaan tu bg jelas sket..

crazy boyz said...

tak cukup jelas ke??

hehe..ko la tak ajar aku care yg betol..

kajaharuna said...

hahahaha... suka merepek la budak yang nak ber sepe'em ni..

haziq said...

hehe..otak suda jdi pening...

Lady Aira said...

rindu nak masuk asrama semula!